VERZENDING & RETOURNEREN

VERZENDING
Bij het plaatsen van een bestelling via onze webshop streven we ernaar om de bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Als een product onverwachts niet op voorraad is, stellen we je zo snel mogelijk op de hoogte via e-mail.

Verzendkosten binnen Nederland bedragen €8,- of €13,20 per zending en worden afgehandeld door PostNL. Buiten Nederland gelden standaard verzendtarieven per land, dit wordt berekend bij het afrekenen. We verzenden alleen binnen de EU!

RETOURBELEID
Zodra je bestelling aankomt, controleer dan gelijk of deze aan je verwachtingen voldoet. Klopt er iets niet? Stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail met de details—uiterlijk binnen vijf kalenderdagen. Wij zullen altijd ons best doen om een probleem op te lossen.

Mocht een wijn kurk hebben, stuur ons dan een e-mail. Het liefst proeven we samen en indien mogelijk vervangen we de fles. Andere 'defecten' in natuurwijnen zijn vaak een kwestie van smaak en voorkeur en garanderen geen vervangende fles. Het ontdekken van de wereld van natuurwijn vereist een open en nieuwsgierige geest.